Skip to main content

Yritys

KS Kodit

Kiinteistösijoittamista kestävää arvonluontia rakentaen ja ympäristöä huomioiden.

KS Kodit Oy on Etelä-Suomen kasvukeskuksiin keskittyvä pitkän aikajänteen kiinteistökehittäjä ja omistaja. Kehitämme muuntojoustavia liike- ja asuinkiinteistöjä arvopohjaltaan kestävämpään ja toiminnaltaan joustavampaan suuntaan.

Omaamme pitkän ja laaja-alaisen kokemuksen asuntojen, toimitilojen ja kiinteistöjen rakennuttamisesta, vuokraamisesta, ostamisesta, myymisestä sekä omistamisesta.

Ota yhteyttä

Santtu Saukkonen
Toimitusjohtaja
ja osakas

Olen KS Kotien toimitusjohtaja ja yhtiön toinen osakas. Minulla on pitkä kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta. Kiinteistösijoittajana olen toiminut vuodesta 2010. Kestävän kehityksen vaikutukset kiinteistöjen kehittämisessä ovat tällä hetkellä minua kiinnostava asia, nimenomaan asukkaan/käyttäjän näkökulmasta.

Kimmo Kotro
Hallituksen puheenjohtaja
ja osakas

Oman suunnittelutoimiston perustamisen jälkeen siirryin kiinteistösijoittajaksi ja -kehittäjäksi. Minulla on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Vahva suunnitteluosaaminen on tuonut mukanaan ymmärryksen siitä, mikä merkitys hyvin tehdyllä suunnittelulla on kiinteistön elinkaareen ja sen jättämään hiilijalanjälkeen.