Skip to main content
Valmistunut

As Oy Turun Phoenix

47,0-212 m2

Phoenix rakennetaan historialliselle Herrainkulman tontille osoitteeseen Linnankatu 24. Tontin historia on kiehtova osa Turun historiaa ja tunnettu satojen vuosien ajalta. Phoenix tarjoaa rauhaa keskellä kaupunkia. Asuntojen pääoleskelutiloista avautumat näkymät laajojen lasipintojen välittäminä Aurajoen suuntaan, yli suojeltujen arvorakennusten ja vehreän kaupunkipuiston. Asuntokohtaiset lasitetut ulko-oleskelutilat tai pihatasojen patiot mahdollistavat ainutlaatuisen lähiympäristön kokemisen vieläkin aidommin.

Schauman Arkkitehdit Oy:n suunnittelema Phoenix tuo uusia ulottuvuuksia asuinkerrostaloon. Kaksi erillistä porrastornia on vapauttanut asuntojen tilasuunnittelua ja siirtänyt niissä painopistettä avaraan ja soljuvaan tilakokemukseen. Asuntojen sisustuksen ja aulatilat on suunnitellut tunnettu ja arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. Phoenixin asuntojen koot ovat 47-212 m2 ja yhteensä taloon rakennetaan vain 21 asuntoa. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä. Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä.

turunphoenix.fiKatso esite

Vaihtoturva

Kun ostat meiltä uuden kodin Phoenixista, otamme vanhan kotisi vaihdossa!

Ostamme vanhan kotisi, jolloin maksat vain sovitun välirahan. Kiinteistövälittäjäkumppanimme tekee vanhasta kodistasi ensin arvioinnin, minkä jälkeen sovimme yhdessä välirahasta kohdistuen tulevaan asuntokauppaan.

Käytännössä tullaan tekemään kaksi kauppaa, ensimmäisessä ostat asunnon Phoenixista ja jälkimmäisessä ostamme sinulta vanhan asuntosi yhdessä sovittuun hintaan.

Ota yhteyttä
Turun Phoenix

Kiinnostuitko?

Lisätietoja asunnoista antaa

Bravo Kiinteistövälitys
Jaakko Kaitanen
puh. 044 502 3569
jaakko.kaitanen@bravo.fi